برگزاری جلسه بهبود تغذیه کارکنان در مرکز بهداشت شهرستان دهلران
امتیاز:
جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه های بهبود تغذیه در مرکز بهداشت شهرستان دهلران با حضور معاون بهداشتی شبکه، مسئولین واحد و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت در دفتر معاون بهداشتی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، در ابتدای جلسه مهندس علی باقری معاون بهداشتی شبکه، اهداف برنامه و لزوم همکاری های درون بخشی در خصوص اهمیت توجه به وضعیت تغذیه ای در سطح فردی و خانوار و آموزش همکاران را خدمت همکاران تشریح کرد.
در ادامه خانم کاوریزاده کارشناس واحد بهبود تغذیه، ضمن معرفی برنامه و فرایند اجرای گام های ۶ هفته ای برنامه تغذیه سالم، اهداف اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار را خدمت همکاران به شرح ذیل اعلام نمود.
- ارتقاء و بهبود عادات غذایی و رفتارهای سالم تغذیه ای در کارکنان و خانواده آنها
- ارتقاء فرهنگ سازمانی در حوزه تغذیه سالم
- ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به منظور دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم و بهداشتی
در خاتمه جلسه، پس از بحث و تبادل نظر و ارائه پیشنهادات و راهکارهای مختلف توسط مسئولین واحدها و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت، اقدامات لازم مصوب گردید.