X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 18 مرداد 1402
برگزاری جلسه بهبود تغذیه کارکنان در مرکز بهداشت شهرستان دهلران

  برگزاری جلسه بهبود تغذیه کارکنان در مرکز بهداشت شهرستان دهلران

امتیاز: Article Rating
جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه های بهبود تغذیه در مرکز بهداشت شهرستان دهلران با حضور معاون بهداشتی شبکه، مسئولین واحد و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت در دفتر معاون بهداشتی برگزار گردید.

 

به گزارش روابط عمومی، در ابتدای جلسه مهندس علی باقری معاون بهداشتی شبکه، اهداف برنامه و لزوم همکاری های درون بخشی در خصوص اهمیت توجه به وضعیت تغذیه ای در سطح فردی و خانوار و آموزش همکاران را خدمت همکاران تشریح کرد.

در ادامه خانم کاوریزاده کارشناس واحد بهبود تغذیه، ضمن معرفی برنامه و فرایند اجرای گام های ۶ هفته ای برنامه تغذیه سالم، اهداف اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار را خدمت همکاران به شرح ذیل اعلام نمود.

  1. ارتقاء و بهبود عادات غذایی و رفتارهای سالم تغذیه ای در کارکنان و خانواده آنها
  2. ارتقاء فرهنگ سازمانی در حوزه تغذیه سالم
  3. ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به منظور دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم و بهداشتی

در خاتمه جلسه، پس از بحث و تبادل نظر و ارائه پیشنهادات و راهکارهای مختلف توسط مسئولین واحدها و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت، اقدامات لازم مصوب گردید.

تصاویر
  • برگزاری جلسه بهبود تغذیه کارکنان در مرکز بهداشت شهرستان دهلران
  • برگزاری جلسه بهبود تغذیه کارکنان در مرکز بهداشت شهرستان دهلران
ثبت امتیاز